Top 3 lucruri pe care le vei gasi intr-o locuinta de lux

in Diverse

O casa de lux este una care ofera tot confortul si chiar cateva beneficii extra pentru cei care locuiesc aici. Fiecare detaliu este bine gandit in asa fel incat sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate si sa usureze viata locatarilor. Pe langa finisajele costisitoare si materialele pretioase pe care le vei intalni intr-o astfel de casa, vei da si de cateva elemente care reprezinta un moft adus mai aproape in confortul spatiului personal. Despre cateva dintre acestea vom discuta in randurile de mai jos.

Locuinta lux

Iata 3 lucruri nelipsite din orice casa de lux:

1. O piscina sau jacuzzi

Nimic nu defineste mai bine luxul si relaxarea decat o piscina sau un jacuzzi privat. Persoanele instarite au de cele mai multe ori un program de lucru incarcat, iar atunci cand ajung acasa simt nevoia de a se relaxa in propria lor oaza de liniste. Acestia opteaza deseori pentru piscine in stil mediteranean cu vedere panoramica sau jacuzzi-uri incorporate in peisajul natural pentru a crea un spatiu intim si exclusivist pentru a se relaxa si a se destinde in confortul propriului camin. Astfel, ei se pot bucura de o baie calda sub cerul instelat sau o sesiune de inot revigoranta in zilele toride de vara. Indiferent care este scopul tau, rasfatul va fi la ordinea zilei, iar un spatiu de relaxare cu sezlonguri si masute va completa perfect cadrul luxos.

2. Un frigider pentru vinuri

In general, oamenii care au locuinte luxoase sunt de asemenea mari iubitori de vinuri. Servirea si degustarea vinului este considerata de multi ca fiind o arta, iar bogatii colectioneaza sticle pentru a le savura alaturi de diverse preparate delicioase. Astfel, un frigider dedicat pentru vinuri este un must-have intr-o locuinta de lux. La altex.ro gasesti frigider pentru vinuri de diverse dimensiuni pentru a-ti incepe colectia sau pentru a o extinde. Aceste frigidere nu sunt doar simple aparate de racire, ci adevarate opere de arta tehnologica, proiectate pentru a mentine vinurile la temperatura si umiditatea perfecta pentru a le pastra toate aromele intacte. Ele reprezinta niste spatii de depozitare extrem de bine structurate si construite exact pe forma sticlei pentru a fi usor accesibil oricand iti doresti sa deschizi o sticla deosebita.

3. Un home cinema

Pentru cei pasionati de cinematografie, un home cinema de ultima generatie este esential intr-o locuinta de lux. Aici, te poti bucura de o experienta de vizionare exact ca la cinema, dar intr-un spatiu mai intim si fara necunoscuti. Un astfel de loc este construit cu ecrane imense, sisteme audio surround de inalta definitie si mobilier confortabil si elegant. Fie ca este vorba de premiera unui film blockbuster sau de organizarea unei seri de film in familie, home cinema-ul devine un punct principal al divertismentului si al relaxarii in confortul propriului camin.

Toate acestea fiind spuse, o casa de lux nu numai ca indeplineste toate nevoile de locuit, dar vine si cu un set de beneficii dedicate rasfatului. Fiecare dintre elementele prezentate serveste drept mijloc de relaxare si divertisment pentru a aduce in propria locuinta toate placerile vietii.

Sursa foto: Expect Best pe Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!